We gaan starten!

Net gehoord vandaag (op de verjaardag van ❤️Dirk) dat maandag de bestralingen gaan starten. Ik belde naar het AVL, omdat ze hadden gezegd dat het aanstaande vrijdag of maandag zou zijn en ik nog niks had gehoord. En gelukkig belde ik, want de mail vanuit het AVL was niet aangekomen/niet verstuurd/ iets mee gebeurd. In ieder geval, zei de jongen aan de andere kant van de lijn, staat de eerste op maandag gepland. Fijn! We gaan beginnen! Ik keek er gewoon naar uit! Twintig keer mag ik (ook met de bestralingen krijg ik de “volle” dosis in verband met mijn leeftijd (jong) en de grootte van de tumor (groot)). Dus twintig keer op alle werkdagen, dat gaat precies vier weken duren. Gelukkig kan ik daarvoor naar de dependance van het AVL in Hoofddorp.

Ik vroeg nog of er dus geen bijzonderheden te zien waren op de CT scan van afgelopen vrijdag? (Want geen diagnostische scan, maar als er onverhoopt iets afwijkends te zien is, zou ik het wel horen.) “Eh, dat kan ik niet zeggen want ik ben geen radioloog.” Hij aarzelde. “Maar het behandelplan is gemaakt op basis van alle bestaande informatie. En als er iets nieuws te zien zou zijn, zou dat behandelplan toch de prullenbak in kunnen? Dan zouden ze u wel hebben gebeld omdat er iets was aangepast.”

Ze blijven spannend, die scans…

Eén gedachte over “We gaan starten!”

  1. Go Tiger, kill the MF’s!!! Visualiseren en net als een Atari spel uit de jaren 80 kapot schieten! Sterkte en dikke kus! Denk aan je😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *