Update 28 juli 2018

De dag na de dag die je wist die komen zou. Gister niet heel lekker geweest, ook heel moe nog van de operatie (narcose) denk ik, de wond van de port-a-cath trekt nog erg en niet heel goed geslapen op de heetste dag van het jaar. Kidjes 🦁🐯 opgehaald bij Dorien, nog vriendinnetje Fieke snel geknuffeld die in de buurt was, daarna kwam Hanneke me een prik geven om beenmerg aan te zetten meer witte bloedcellen te maken voor mijn weerstand.

Zij was wel de meest relativerende van de laatste dagen: β€œHeb je heupartrose? Wat erg? Van je borstkanker kom je weer af maar artrose heb je voor de rest van je leven!” πŸ˜‚ Zo had ik β€˜t nog niet bekeken. Daarna ben ik met vriendinnetje Linda naar mijn eigen kapper Yvette (foto) gegaan en heb ik het heel kort laten knippen. Mooie tussenstap! Was alleen wat veel 😏, vannacht zo’n twaalf uur geslapen.

Moet maar even iets rustiger aan doen, goede balans zoeken tussen afleiding en rust. Alleen die misselijkheid is een beetje lastig maar de prikmevrouw zei dat t niet erger ging worden dan dit. Dus dat is te handelen.

Jongens en Dirk zijn ok, vrolijk, kunnen nog heerlijk de slappe lach krijgen en zijn superlief!
Dikke kus iedereen en dank voor alle lieve berichtjes! 😘πŸ’ͺ😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *