Update 24 juli 2018

Zo, vandaag bij de oncoloog en de oncologie verpleegkundige geweest.
Ik heb uitleg gekregen over het behandelplan en de chemokuren die ik krijg. Ik begin vrijdag om 9.30 al met de eerste en ik vind dat ook fijn, zo snel. Aanpakken nu die handel. Dat zagen ze ook aan mijn hoofd (neus). Tussen de kuren door houden ze me (en de tumor) goed in de gaten, en als ze klaar zijn met chemo, volgt de operatie om de tumor te verwijderen en de bestralingen, en de hormoonbehandeling voor de komende 10 jaar (😳).
Dus nu is het weekprogramma:
Morgen naar pruikenwinkel met een lieve vriendin, dan naar de radiotherapeut van het AVL voor pre-gesprek en ophalen van een enorme batterij aan medicijnen tegen misselijkheid. Donderdag operatie voor plaatsen van de port-a-cath, ook ga ik dan mijn haar eraf laten halen, en voor een Sinead o Connor coupe (millimeteren), omdat het haar 100% zeker uitvalt. En vrijdag start dus de eerste chemo behandeling.
Iedereen die ik zie in het ziekenhuis is nog steeds enorm aardig en begripvol en met heel veel tijd voor al onze vragen.
Net langs de fysio gefietst en voor maandag afspraak gemaakt met de oncologie fysiotherapeute Regina, zij gaat mij begeleiden om fit te blijven op een goede manier. Ook ivm chemo, heupartrose en de burn out die ik nog niet helemaal overwonnen had. Dus. Aan de slag.
De verpleegkundige onco specialist zei dat de tranen en frustratie die ik gisteravond had juist heel goed waren, brengen me weer een stap verder. En zoals ze zei; het is ook kut en het wordt ook zwaar. Maar we gaan er tegenaan, met Dirk en met jullie steun die ik echt heel erg voel! Het is iig fijn om in actie te zijn. 😘💪😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *