Chemokuur 7 is binnen

Yes, chemokuur zeven is down! Gisteren weer grotendeels op de chemopoli gelegen. Letterlijk ook liggen slapen, heel gezellig voor Dirk 😬. Die heeft de Volkskrant gespeld en is beneden gaan lunchen. Maar het kwam zo, verpleegkundige A. zei, ga lekker slapen, van de anti-histamine word je moe en vallen je ogen dicht, geef er lekker aan toe. Ze bracht een kussen en een deken en hup…meer had ik niet nodig (met minder lukt het ook gemakkelijk) en ik viel lekker in slaap. Ging de tijd tenminste snel voorbij (voor mij). Want nog steeds duurt het drie uur voordat deze Taxol er in is gedruppeld en moet er vooraf en erna nog gespoeld worden wat ze heel gezellig voorafjes en nagerechtjes noemen. Qua bijwerkingen gaat het nog steeds okee, niet te veel neuropathie, wel bot- en spierpijn op dag drie en vier, dus morgen begin ik alvast met pijnstillers. Dat helpt.

Donderdag was ik bij Β verpleegkundig specialist M. voor mijn tweewekelijkse check-up (om haar goedkeuring te geven voor de volgende chemokuur een dag later)Β en die zei dat ik er goed doorheen rol wat ook zo is; bloedwaarden blijven steeds goed, geen echt akelige klachten zoals enorm afvallen, ontstekingen of andere dingen waardoor de kuur kan worden uitgesteld. En ook de fysio is Β trots op me met wat ik nog kan (meer dan ik op mezelf want ik vergelijk mezelf nog steeds met de oude ik!). Maar dat is gewoon mijn positieve zelfbeeld zullen we maar zeggenΒ πŸ˜‰.

Nu de komende dagen dus rustig aan, dat werkt het beste. Vrijdag naar de VU voor een gen-test om te kijken of mijn borstkanker wel of niet erfelijk belast is en dan de week erna, op 2 november, kuur nummer 8! Daarna weer een MRI en gesprekken met de oncologisch chirurg V. en plastische chirurg B. over hoe de borst wordt geopereerd.

En ook op naar herstel van de chemokuren om de borstoperatie goed in te gaan, want des te beter kom ik er uit. Fit worden door fietsen, wandelen, zwemmen, wie haakt er in november aan? 😘πŸ’ͺ😘

14 gedachten over “Chemokuur 7 is binnen”

  1. Ik fiets en wandel in gedachten heel graag met je mee dappere dodo 😊, Brussel is wat ver he! Chapeau hoe je je er doorheen slaat hoor, respect en een dikke knuffel!😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *