Chemo cabrio rally

Kuur 6 zit er in, we zijn op driekwart van de chemo! 💪 Gisteren wilde lieve vriendin Baam mij brengen, in plaats van Dirk. Lieve Dirk moest even wennen, maar het was zulk mooi weer dat ik zei: “Ga jij lekker hardlopen, laat ik me fijn wegbrengen met de cabrio.” We hadden alle Linda’s, VT Wonens en Flows mee om ons te vermaken en netto vier uur om bij te kletsen. De eerste twee keer van deze Taxol laten ze de kuur namelijk heel langzaam inlopen omdat er allergische reacties kunnen opdoemen. Behalve heel veel gehoest van mij (wat het bijpraten wat bemoeilijkte) door de gelukkig wel eindigende verkoudheid, heb ik gelukkig geen last van gekke jeuk of andere bijwerkingen. De shot anti-histamine doet zijn werk goed, ik werd er alleen ook weer aardig sloom van (wat ook het bijkletsen bemoeilijkte). Maar we hadden de tijd. Daarna terug met het dakje open en onze hoofden in de zon, heerlijk! Fijn, lieve Baam!

Een dag later gaat het nog goed, loop ik met rode wangen en juist weer hyper rond (door andere medicijnen, de dexamethason tegen ontstekingen), maar dat vind ik zelf uiteraard fijner dan de suffe bijwerkingen. Nu hopen op wat minder botpijn in de komende dagen, maar daar ga ik ook weer paracetamol tegen slikken. Een wandelende apotheek (en inmiddels deskundige) ben ik, maarrrr, voor het goede doel! Two to go! En dan weer aansterken om de borstoperatie goed in te gaan. Want hoe beter je daarin gaat, hoe beter je eruit komt. En dat wordt nog wel pittig, maar ook dat…komt goed.

PS Overigens, hebben jullie wat afgesproken? Ik wilde net zelf bloemen kopen,  maar dingdong, staat er weer enorme bos voor de deur! Zo ontzettend lief en fijn al die bloemen en ook nog steeds kaarten en cadeautjes! Veel, veel dank! 😘😍😘

 

4 gedachten over “Chemo cabrio rally”

  1. Sterke lieverd ben je ! Lieve mensen om je heen ook zo belangrijk en die heb jij gelukkig in grote getalen ! Stay strong moppie , you (can) do this ❤️❤️❤️❤️

    1. Je verdient een complete jungle aan bloemen, lady! Wat pak je dingen toch altijd krachtig aan: positief en met humor. Respect!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *