Artikel in Oncologica

De redactie van dit vakblad voor (oncologie) verpleegkundigen vroeg of ik mijn verhaal wilde schrijven voor de rubriek ervaringsverhalen. Leuk om weer eens te publiceren, dat geeft een old school gevoel, nu met nieuwe specialisaties (illustreren en kanker ๐Ÿ˜‰). En hopelijk hebben de lezers er wat aan. Zie hier, vers van de pers, lekkere weekend lectuur! ๐Ÿ˜˜

5 gedachten over “Artikel in Oncologica”

 1. Tjee lieve Willemijn, ik ben er stil van. Zรณ mooi, puur, eerlijk en ook met humor geschreven. Heel herkenbaar, prachtig verwoord!
  Op naar het โ€˜nieuweโ€™ mooie leven! ๐Ÿ’•

 2. Met respect en ontroering gelezen. En die onderliggende humor! Prachtig. Een monument van moed en een opsteker voor anderen met borstkanker.
  Liefs, Leontine

 3. Lieve Willemijn, weer zo mooi geschreven, en dan ook weer een bijpassende tekening Het is anders….en dat zal denk ook altijd zo blijven.
  Je bent een mooie lieve vrouw, met drie paar pracht mannen om je heen. Geniet van alles en iedereen om je heen.

  Dikke kus, Caroline

 4. Weer heb je je ervaringen opgeschreven en zo schrijf je de pijn langzaam maar zeker van je af! We leven met je mee,maar het gaat over jou en jij moet het verdragen en dat kun je !!! Jammer dat we elkaar niet vaker zien ,maar ik denk heel vaak aan jou en dan zie ik je bezig met de mannen in je leuke huis !dank weer voor je verhaal alle liefs v๐Ÿ˜˜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *